Back to Top

Protestantse Gemeente Purmerend

Een open huis voor iedereen....

Mozaïek

compilatie

Als je op de hoogte wilt blijven van wat er in onze gemeente speelt, dan is een abonnement op ons kerkblad “Mozaïek” een aanrader. Mozaïek verschijnt ongeveer 10 maal per jaar, en een abonnement kost 11 euro, meer mag.

Een enthousiaste redactie slaagt er elk nummer weer in om, naast allerlei praktische informatie, allerlei nieuwtjes over onze eigen gemeente en de landelijke kerk te verzamelen. Door de vele foto’s leer je steeds meer mensen kennen. De redactie van Mozaïek bestaat uit Hanneke van Ofwegen, Marion Eulderink, Lida Hartog en Marc Jellema. De fotografe is Liesbeth de Jong.

Als je het blad eens wilt bekijken, ga dan naar het tabblad 'NIEUWS' en kies daar voor een uitgave naar keuze of vraag een gratis proefnummer aan bij Emmie Engel. Ook kun je bij Emmie een abonnement aanvragen.

 

In Mozaïek worden activiteiten binnen de gemeente, nieuws rond vieringen, het dienstenrooster, gebeurtenissen in de levens van mensen (geboorte, doop, verhuizing, overlijden etc.) en handige adressen vermeld. Daarnaast staan er in Moziaïek een aantal vaste rubrieken. Deze rubrieken tonen aan dat leven met het geloof meer is dan op zondag naar de kerk gaan. En dat de Protestantse Gemeente Purmerend ook breder kijkt dan alleen die zondagse viering