Bus te water!bus

 

 

 


De verhalenbus heeft het niet gered tot Purmerend. De bus vol met verhalenkoffers is te water geraakt! In deze bus kon je van alles te weten komen over de verhalen uit de bijbel, op bijzondere manieren. Om de mensen van de bus te helpen wordt Jong & Oud nu gevraagd bij te springen. We gaan nieuwe verhalendozen maken! De Schatgravers gaan in kleine groepjes hun Bijbelverhaal verwerken in een nieuwe verhalendoos. U als gemeentelid heeft vast ook een favoriet Bijbelverhaal of een verhaal dat u graag in de bus terug zou zien! Doe daarom mee en maak uw eigen verhalendoos.

 


Eerdere bezoekers gaven aan dat ze de verhalen wel leuk vonden, maar wat is de betekenis voor nu? Hoe kan dit verhaal gaan leven voor mensen van nu? We zijn benieuwd naar uw ideeën!

Wedstrijd

 

De dozen met daarin de verhalen kunnen op zondag 30 maart 2014 worden ingeleverd. Vanaf zondag 4 mei worden de dozen tentoongesteld in de Tabor. Aan de tentoonstelling is een wedstrijd verbonden. Bezoekers kunnen middels een formulier aangeven welke doos zij in aanmerking vinden komen voor een prijs. Uit de inzendingen worden twee winnaars gekozen. De winnaars krijgen een geheel verzorgde reis samen met de kinderen van de Schatgravers. Datum van deze trip is zondag 29 juni 2014. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 18 mei tijdens de Jong & Oud viering.


Doet u mee? Meldt u dan even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Doos en materiaal kunt u verder geheel zelf verzorgen. Voorzie de doos van een etiket met uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we de prijswinnaars zeker kunnen bereiken.


Alle data op een rij

Tot zondag 30 maart 2014  Aanmelden dat u mee doet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zondag 30 maart 2014  Verhalendoos inleveren in de kerk
Zondag 4 mei – zondag 18 mei  Tentoonstelling verhalendoos, mogelijkheid mee te stemmen
Zondag 18 mei Jong & Oud viering, prijsuitreiking
Zondag 29 juni Feestelijk reisje voor de prijswinnaars

 

P.S.: De Schatgravers zijn nog op zoek naar twee personen die een bus willen maken. Er is een ontwerp beschikbaar. Wilt u ons helpen? Mail ons dan ook even op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.